Turistický salám
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-03-22-0062
Číslo výrobku
2016-03-22-0062/2209
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Na 100g výrobku bylo použito 130 g vepřového masa a hovězího masa (hovězí maso tvoří 20 %).
poměrový parametr obsah tuku/obsah čisté svalové bílkoviny: 2,08
Obsah ČSB: 16,1 g/100g
Společnost
Jan Landa
Dvořákova 287
Nový Bor, 47301
Česká republika
Definice balení
Balení
Typ: přírodní střevo, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
hovězí maso
jedlá sůl
koření
barvivo z červené řepy
pektóza
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný
Energetická hodnota výrobku
1804
Senzorické požadavky
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa;
povinné zastoupení hovězího masa;
bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku, vlákniny a bílkovinných přísad;
nejvýše přípustná hodnota poměru obsahu tuku a obsahu čisté svalové bílkoviny: 2,08;
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Na 100g výrobku bylo použito 130 g vepřového masa a hovězího masa.
poměrový parametr obsah tuku/obsah čisté svalové bílkoviny: 2,08
Procesní stav
Schválený