Výrobky

Turistický salám

Číslo cechovní normy

2016-03-22-0062

Číslo výrobku

2016-03-22-0062/2209

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Na 100g výrobku bylo použito 130 g vepřového masa a hovězího masa (hovězí maso tvoří 20 %). poměrový parametr obsah tuku/obsah čisté svalové bílkoviny: 2,08 Obsah ČSB: 16,1 g/100g

Společnost

Jan Landa
Dvořákova 287
Nový Bor, 47301
Česká republika

Definice balení

Balení

Typ: přírodní střevo, velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

hovězí maso

jedlá sůl

koření

barvivo z červené řepy

pektóza

Přídatné látky

E 250 - Dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

1804

Senzorické požadavky

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa; povinné zastoupení hovězího masa; bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku, vlákniny a bílkovinných přísad; nejvýše přípustná hodnota poměru obsahu tuku a obsahu čisté svalové bílkoviny: 2,08;

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Na 100g výrobku bylo použito 130 g vepřového masa a hovězího masa. poměrový parametr obsah tuku/obsah čisté svalové bílkoviny: 2,08

Procesní stav

Schválený