Výrobky

Osecká klobása se sýrem

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0075

Číslo výrobku

2016-08-08-0075/0813

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

Krušnohorské uzeniny J+J Radoš s.r.o.
Osecká 179/19
Lom, 435 11
Česká republika

Definice balení

EAN

290043

Balení

Typ: vakuovaný sáček, velikost: 2 kg

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

60 %

sýr Eidam (30 % tvs.)

16 %

jedlá sůl

pitná voda

bramborový škrob

živočišná bílkoviny

dextróza

extrakty koření

paprikové floky

živočišná bílkovina

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

E 451 - Trifosforečnany

E 407 - Karagenan

E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)

E 120 - Košenila

Alergeny

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

Energetická hodnota výrobku

999 1

Senzorické požadavky

Vzhled

vzhled na řezu světle růžových kostek suroviny a sýra

Vůně a chuť

příjemná chuť po čerstvé uzenině a sýra

Konzistence

soudržná

Technologický postup

Maso určené na vložku pomeleme přes desku č. 8, vložíme do míchačky,přidáme předem vytvořený lák,promícháme s masem, přidáme paprikové floky, nazrněný sýr a vše ještě jednou promícháme. Takto vytvořené dílo necháme uležet minimálně 12 hodin. Poté plníme do připravených obalů a dělíme na jednotlivé porce. Tepelně opracujeme příslušným programem tak, aby teplota v jádře dosáhla 70°C po dobu 10 minut. Po schlazení expedujeme.

Procesní stav

Zrušený