Výrobky

K-Jarmark Myslivecká klobása, 390g

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0075

Číslo výrobku

2016-08-08-0075/0978

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Vepřové maso 136g/100g

Společnost

Beskydské uzeniny, a.s.
Příborská 520
Frýdek-Místek, 73801

Definice balení

EAN

8595023709945

Balení

Typ: ochranná atmosféra, vanička tvořená z fólií, velikost: 390 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

jedlá sůl

černý pepř

jalovec

česnek

Přídatné látky

E 250 - Dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

1286

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled-v nákroji a vypracování na řezu je vychlazený výrobek hladký, barva na řezu odpovídá použitým surovinám. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Nepřipouští se shluky tukových nebo libových zrn. Připouští se ojedinělé drobné, měkké kolagenní částice a drobné dutinky. Výrobek nesmí vykazovat vytavený tuk. Povrchový vzhled výrobek je tmavě až kaštanově červenohnědé barvy. Povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý, bez kouřových skvrn. Jednotlivé kusy jsou přibližně stejné hmotnosti bez deformace. Kapičky zaschlé šťávy na povrchu jsou přípustné.

Vůně a chuť

Vůně a chuť - Vůně příjemná po čerstvé uzenině, chuť přiměřeně kořeněná, po ohřátí je výrobek křehký a šťavnatý.

Konzistence

tuhá, pevná, soudržná, na omak zrnitá

Nadstandardní parametry

  • Vysoký obsah masa;
  • Přírodní střevo (pokud je použit technologický obal);
  • Bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, škrobu, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování. Technologický obal: přírodní vepřové střevo 30/32mm

Procesní stav

Zrušený