Klobása z udírny VOB
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0075
Číslo výrobku
2016-08-08-0075/1198
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Společnost
Řeznictví H+H, s.r.o.
Hlavní 46
Hladké Životice, 742 47
Česká republika
Definice balení
EAN
297911
Balení
Typ: velkoobjemové, ochranná atmosféra, velikost: 2 kg
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
95 %
pitná voda
kůžová emulze
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
pepř
paprika
kmín
glukózový sirup
extrakty koření
jedlé střevo
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 339: Fosforečnany sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant, zvlhčující látka, zahušťovadlo)
E 412 - Guma guar
E 270: Kyselina mléčná (Regulátor kyselosti)
E 535: Hexakyanoželeznatan sodný (Látka protispékavá (protihrudkující))
E 150d - Amoniak-sulfitový karamel
Energetická hodnota výrobku
1380
Senzorické požadavky
Vzhled
Vůně a chuť
Konzistence
Nadstandardní parametry
Technologický postup
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Schválený