Jihočeský tvaroh & jogurt vanilka 135g
Číslo cechovní normy
2016-09-06-0177
Číslo výrobku
2016-09-06-0177/0927
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Tvaroh - tvarohové kerémy a dezerty
Charakteristika výrobku
Tvaroh & jogurt vanilka je vyráběn z tvarohu, jogurtu a vanilkové složky.
Společnost
MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8593803623801
Balení
Typ: kelímek PP s papírovým přebalem, ALU víčko, velikost: 135 g
Způsob distribuce výrobku
Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.
Složení
tvaroh
46
jogurt s bifidokulturou 10 na 6
39 %
vanilková složka
15 %
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
405 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
1,3 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g/100g
Sacharidy
14 g/100g
Z toho cukry
13 g/100g
Bílkoviny
7 g/100g
Sůl
0,09 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva stejnorodá, na dně kelímku vanilková složka, mírné vzlínání zabarvení vanilkové složky do bílé hmoty není na závadu.
Vůně a chuť
Čistá, jemně mléčně nakyslá, s chutí po vanilkové složce.
Konzistence
Jemně krémovitá, polotuhá,
přirozenou aktivitou živých kultur může dojít k vydutí víčka,
mírné uvolnění syrovátky není na závadu.
Nadstandardní parametry
surovina odpovídá ČCN Syrové kravské mléko
bez tepelného ošetření finálního produktu, bez barviv, bez "náhradních" sladidel, bez konzervačních látek
obsahuje výhradně přírodní aroma a drcené vanilkové lusky
použit jogurt s bifidokulturou
Technologický postup
Míchání tvarohu s jogurtem a plnění do spotřebitelských obalů na předdávkovanou vanilkovou složku, vychlazení,expedice.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah tuku min. 1 %
Uživatel
Schváleno
27.4.2023 10:09:46
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou ČR
Procesní stav
Zrušený