Eidam 30% 2 plátky 200 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0019
Číslo výrobku
2015-12-22-0019/1260
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Sýr - přírodní - polotvrdý
Charakteristika výrobku
Přírodní, polotvrdý,polotučný sýr. Původ hlavní složky - Česká republika. Upřesnění výživových údajů na obale je uvedeno: energetická hodnota v kcal: 263 kcal/100 g; obsah sacharidů a cukrů: < 0,5 g/100 g;
Společnost
AGRICOL s.r.o
T. Novákové 521
Polička, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
T.Novákové 521,Polička 57201
Definice balení
EAN
8594007641325
Balení
Typ: fólie , velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
97 %
jedlá sůl
2 %
mléčné kultury
1 %
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1100 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
17 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
11 g/100g
Sacharidy
0,5 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
27 g/100g
Sůl
1,7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Hladký čistý matný povrch světle žluté barvy.
Vůně a chuť
VŮNĚ: jemná, čistá; CHUŤ: jemná, čistá, příjemně nakyslá.
Konzistence
polotvrdá, pružná
Nadstandardní parametry
- mléčná surovina odpovídá cechovní normě "Syrové kravské mléko";
- obsah sušiny: min. 49 %;
- Minimální doba zrání 3 týdny při řízené teplotě
Technologický postup
- standardizace mléka a sýření;
- zpracování na výrobníku;
- napouštění sýrového zrna do forem;
- lisování;
- solení;
- balení;
- zrání;
- porcování, plátkování.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
DRUH MIKROORGANISMU MAX.HODNOTA
E. COLI 102/g
SALMONELLA nepřítomnost ve 25 g
LISTERIA MONOCYTOGENES nepřítomnost ve 25 g
KOAGULÁZOPOZITIVNÍ STAFYLOKOKY 102/g
Uživatel
Schváleno
26.4.2024 13:51:46
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený