Výrobky

Šunková klobása delikates

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0075

Číslo výrobku

2016-08-08-0075/1489

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

PEJSKAR & spol., spol. s r.o.
Žďárská 296
Police nad Metují, 549 54
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Žďárská 296, 549 54 Police nad Metují, Česká republika

Definice balení

EAN

282943

Balení

Typ: Baleno v ochranné atmosféře, balíček o velikosti cca 1,3 kg, velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

94 %

voda

jedlá sůl

směs koření

dextróza

extrakty koření

aroma

česnek

vepřové střívko

Přídatné látky

E 451 - Trifosforečnany

E 300 - Kyselina L-askorbová

E250 dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

1015 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

19 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

7,0 g/100g

Sacharidy

1,6 g/100g

Z toho cukry

0,2 g/100g

Bílkoviny

16 g/100g

Sůl

1,7 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Výrobek v přírodním vepřovém střívku, barva povrchu zlatohnědá, výrobek hladký, suchý, pod střívkem jemně patrná hrubozrnná mozaika, nákroj růžovo bílý s kousky použitého koření.

Vůně a chuť

Chuť po čerstvé uzenině a použitém koření, přiměřeně slaná a kořeněná, výrobek křehký a šťavnatý. Vůně příjemná po čerstvé uzenině a použitém koření.

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa - 94 %; přírodní vepřové střevo, bez SOM a drůbežího SOM, bez zvýrazňovačů chuti, lepku, bez bílkovinných přísad.

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, kutrování, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení, etiketování

Uživatel

Schváleno

15.3.2024 10:25:20

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

Česká chuťovka

2021

Procesní stav

Schválený

Historie

Šunková klobása delikates (21.3.2019 17:58:56)