Šunková klobása delikates
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0075
Číslo výrobku
2016-08-08-0075/1489
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Společnost
PEJSKAR & spol., spol. s r.o.
Žďárská 296
Police nad Metují, 549 54
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Žďárská 296, 549 54 Police nad Metují, Česká republika
Definice balení
EAN
282943
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře, balíček o velikosti cca 1,3 kg, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
94 %
voda
jedlá sůl
směs koření
dextróza
extrakty koření
aroma
česnek
vepřové střívko
Přídatné látky
E 451 - Trifosforečnany
E 300 - Kyselina L-askorbová
E250 dusitan sodný
Energetická hodnota výrobku
1015 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
19 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
7,0 g/100g
Sacharidy
1,6 g/100g
Z toho cukry
0,2 g/100g
Bílkoviny
16 g/100g
Sůl
1,7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Výrobek v přírodním vepřovém střívku, barva povrchu zlatohnědá, výrobek hladký, suchý, pod střívkem jemně patrná hrubozrnná mozaika, nákroj růžovo bílý s kousky použitého koření.
Vůně a chuť
Chuť po čerstvé uzenině a použitém koření, přiměřeně slaná a kořeněná, výrobek křehký a šťavnatý. Vůně příjemná po čerstvé uzenině a použitém koření.
Konzistence
pevná, pružná, soudržná
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa - 94 %; přírodní vepřové střevo, bez SOM a drůbežího SOM, bez zvýrazňovačů chuti, lepku, bez bílkovinných přísad.
Technologický postup
příprava suroviny na výrobu, kutrování, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení, etiketování
Uživatel
Schváleno
15.3.2024 10:25:20
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Česká chuťovka
2021
Procesní stav
Schválený