Jihočeský tvaroh & jogurt bílý 135 g
Číslo cechovní normy
2016-09-06-0177
Číslo výrobku
2016-09-06-0177/2613
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - kysaný mléčný výrobek s bifido kulturou
Charakteristika výrobku
Tvaroh s jogurtem s bifidokulturou - neochucený
Společnost
MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MADETA a.s., Rudolfovská tř. 246/83, 370 01 České Budějovice, Česká republika
Definice balení
EAN
8593803622194
Balení
Typ: PP kelímek/ALU víčko , velikost: 135 g
Způsob distribuce výrobku
Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.
Složení
tvaroh
55 %
jogurt s bifidokulturou 10 na 6
45 %
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
296 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
1,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,1 g/100g
Sacharidy
5,5 g/100g
Z toho cukry
5,5 g/100g
Bílkoviny
8,2 g/100g
Sůl
0,10 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva bílá až smetanově bílá.
Vůně a chuť
Čistá, jemná tvarohovo-jogurtová, mléčně nakyslá.
Konzistence
Krémovitá, polotuhá.
Přirozenou aktivitou živých kultur může dojít k vydutí víčka, mírné uvolnění syrovátky není na závadu.
Nadstandardní parametry
Surovina odpovídá normě na "Syrové kravké mléko"
Výrobek byl vyroben na území ČR
Odpovídá legislativní definici "česká potravina"
Neobsahuje chemicky modifikované škroby
Neobsahuje konzervanty
Neobsahuje sladidla
- Neobsahuje barviva
- Bez tepelného ošetření finálního produktu
Technologický postup
Míchání tvarohu s jogurtem → plnění do spotřebitelského obalu → vychlazení → expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah tuku min. 1,2 %.
Uživatel
Schváleno
13.6.2024 12:35:04
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno PK ČR
Procesní stav
Schválený