Výrobky

Klobása s kančím masem 350 g

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0075

Číslo výrobku

2016-08-08-0075/2353

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený. Klobása obsahující 93% vepřového a kančího masa.

Společnost

Steinhauser, s.r.o.
Karasova 378
Tišnov, 66601
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Steinhauser, s.r.o., Karasova 378, 66601 Tišnov

Definice balení

EAN

8594010872778

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 350 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

63 %

kančí maso

30 %

pitná voda

vepřové sádlo

dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný

koření (pepř černý, tymián, bobkový list, rozmarýn, jalovec, muškátový ořech, hřebíček, zázvor)

2 %

sušená zeleniny (česnek, cibule)

vepřové střevo

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

1020 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

19 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

7,5 g/100g

Sacharidy

<0,5 g/100g

Z toho cukry

<0,5 g/100g

Bílkoviny

19 g/100g

Sůl

2,4 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled, tvar: bez vzduchových dutin, masově růžová

Vůně a chuť

Vůně: typická po uzenině, bez cizích vůní Chuť: přiměřeně slaná, kořeněná, bez cizích chutí

Konzistence

pružná a soudržná konzistence.

Nadstandardní parametry

Jedná se o klobásu, která obsahuje 93 % masa, Je vyrobená z vybraných částí vepřového a kančího masa. Lehce zauzená, provoněná pečlivě vybranou směsí přírodního koření podle receptury. Vhodná je k podávání zastudena.

Technologický postup

Surovina + přísady – narážení - sušení – uzení – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající 70°C/ 10minut)

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Uživatel

Schváleno

12.11.2024 08:58:01

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Klobása s kančím masem 350 g (10.11.2020 10:40:19)