Výrobky

Eidam PRO 20 % - High Protein plátky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0019

Číslo výrobku

2015-12-22-0019/1252

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Sýr - přírodní - tvrdý

Charakteristika výrobku

Eidam PRO 20 % - plátky 100 g - přírodní tvrdý sýr, s vysokým obsahem bílkovin.

Společnost

MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Průmyslová 575, 391 02 Planá nad Lužnicí

Definice balení

EAN

8593803329291

Balení

Typ: Typ: Plastová vanička - plátky, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.

Složení

mléko

mlékárenské kultury - směs mezofilních kultur

jedlá sůl

syřidlo

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1019 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

11 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

7,2 g/100g

Sacharidy

2 g/100g

Z toho cukry

2 g/100g

Bílkoviny

34 g/100g

Sůl

1,2 g/100g

Vápník

1,257 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Plátky 100 g,

Barva a vzhled: smetanová až sýrově žlutá barva, bez kůry.

Vůně a chuť

Jemná, čistě mléčná.

Konzistence

Tužší, polotvrdá, pružná, na řezu menší počet dírek nebo bez dírek.

Nadstandardní parametry

Mléčná surovina odpovídá cechovní normě „ Syrové kravské mléko“.

Vyrobeno v České republice.

Sýr neobsahuje žádné přídatné látky.

Odpovídá definici "Česká potravina".

Sýr obsahuje vysoký obsah bílkoviny, který je i v jiných sýrech podobného typu.

Technologický postup

Standardizace mléka a sýření → zpracování sýřeniny na výrobníku → napouštění sýrového zrna do forem → lisování → solení → zrání za řízených podmínek → porcování, plátkování → balení → expedice .

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku v sušině min. 20 %.

Obsah laktózy <0,05 g/100 g.

Obsah tuku 11 g/100g.

Procesní stav

Zrušený

Obrázky