Výrobky

Tvaroh měkký BONI

Číslo cechovní normy

2016-09-06-0145

Číslo výrobku

2016-09-06-0145/1332

Charakteristika výrobku

Tvaroh je nezrající sýr získaný kyselým srážením pomocí mlékařských kultur. upřesnění údaje pro energetickou hodnotu: energetická hodnota v kcal je na obale výrobku: 63

Společnost

Mlékárna Hlinsko, a.s.
Kouty 53
Hlinsko, 539 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594006848541

Balení

Typ: plastová vanička a přivařeným Al víčkem, velikost: 250 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

mlékařské mikrobiální kultury

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

268 1

Senzorické požadavky

Vzhled

Balení: obal čistý, neporušený, správně označený Barva: stejnoměrně mléčně bílá až mírně krémová

Vůně a chuť

Chuť a vůně: čistě mléčná, mírně nakyslá typická pro daný druh, bez cizích příchutí a pachů

Konzistence

Konzistence: stejnorodá, hladká, krémová až pastovitá mírné uvolňování syrovátky

Technologický postup

Pasterace standardizovaného mléka, zakysání ČMK, termizace ultrafiltrace na membránách (oddělení tvarohu od syrovátky) plnění do obalů vychlazení expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku v % hm. max. 0,5 Obsah tuku v sušině v % hm. 3,1 Obsah sušiny v % hm. 16; Výrobky splňují požadavky dané v Nařízení Komise (ES) 2073/2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny ve znění pozdějších změn.; Koagulázopozitivní staphylokoky do 100/g; Listeria monocytogenes neg./25 g; Enterobacteriaceae Max. 10/g; Plísně/ kvasinky Max. 100/100 g.

Ocenění a značky kvality

Klasa

Procesní stav

Zrušený