Tvaroh měkký BONI
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-09-06-0145
Číslo výrobku
2016-09-06-0145/1332
Charakteristika výrobku
Tvaroh je nezrající sýr získaný kyselým srážením pomocí mlékařských kultur. upřesnění údaje pro energetickou hodnotu: energetická hodnota v kcal je na obale výrobku: 63
Společnost
Mlékárna Hlinsko, a.s.
Kouty 53
Hlinsko, 539 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594006848541
Balení
Typ: plastová vanička a přivařeným Al víčkem, velikost: 250 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
mlékařské mikrobiální kultury
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
268 1
Senzorické požadavky
Vzhled
Balení: obal čistý, neporušený, správně označený Barva: stejnoměrně mléčně bílá až mírně krémová
Vůně a chuť
Chuť a vůně: čistě mléčná, mírně nakyslá typická pro daný druh, bez cizích příchutí a pachů
Konzistence
Konzistence: stejnorodá, hladká, krémová až pastovitá mírné uvolňování syrovátky
Technologický postup
Pasterace standardizovaného mléka, zakysání ČMK, termizace ultrafiltrace na membránách (oddělení tvarohu od syrovátky) plnění do obalů vychlazení expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah tuku v % hm. max. 0,5 Obsah tuku v sušině v % hm. 3,1 Obsah sušiny v % hm. 16; Výrobky splňují požadavky dané v Nařízení Komise (ES) 2073/2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny ve znění pozdějších změn.; Koagulázopozitivní staphylokoky do 100/g; Listeria monocytogenes neg./25 g; Enterobacteriaceae Max. 10/g; Plísně/ kvasinky Max. 100/100 g.
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Zrušený