Výrobky

BERTYČKY - restovaná cibulka

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-03-09-0368

Číslo výrobku

2018-03-09-0368/1939

Charakteristika výrobku

Druh: trvanlivé pečivo; Skupina: tyčinky; Hmotnost: 90g; Křehké tyčinky se solí a restovanou cibulkou

Společnost

Tyčinky s.r.o.
Petrovice u Karviné 194
Petrovice u Karviné, 73572
Česká republika

Definice balení

EAN

8594166310100

Balení

Typ: Obal OPP 20/20 s laminátem., velikost: 90 g

Způsob distribuce výrobku

malooobchod

Složení

Pšeničná mouka

řepkový olej

voda

restovaná cibulka

11.8 %

jedlá sůl

2.8 %

Vaječná melanž

extrakty koření

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

2057

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled a tvar: typický pro tyčinky, povrch drsný matný (nejsou přidávány žádné leštící látky). Na povrchu jsou vidět zelené kousky restované cibulky. Barva: světlá, zlatá

Vůně a chuť

Vůně a chuť: cibulová, oplatková, slaná.

Konzistence

Konzistence – křehká, křupavá.

Nadstandardní parametry

Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře je menší než 0,60. Vstupní suroviny pocházejí z tuzemského trhu – více než 75%. Produkty neobsahují umělá aromata, látky zvýrazňující chuť ani barviva.

Technologický postup

Tyčinky jsou vyráběny z vláčného těsta a na speciálním stroji vytlačovány, louhovány, děleny, soleny a uloženy na plechy, pečeny v pecích a po vychladnutí baleny na balícím stroji do obalů po 90g.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah: vlhkost, Deoxynivalenol, Zearalenon.

Procesní stav

Zrušený