Výrobky

Jogurt bílý s bifidokulturou, BONI

Číslo cechovní normy

2016-02-2-0099

Číslo výrobku

2016-02-2-0099/2017

Charakteristika výrobku

Původ suroviny - Česká republika;Kysaný mléčný výrobek. Jogurt s bifidokulturou. Bifidobacterium 106/g. Upřesnění energetické hodnoty v kcal: hodnota je 68 kcal/100 g.

Společnost

Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.
Zámecká 2/57
Valašské Meziříčí, 75701
Česká republika

Definice balení

EAN

8594003021817

Balení

Typ: PP kelímek s Al víčkem, velikost: 148 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

Bifidobacterium

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

287 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

barva: mléčně bílá

Vůně a chuť

Chuť: příjemně nakyslá, jogurtová, čistá po použité kultuře. Vůně: příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře.

Konzistence

krémová, homogenní, uvolněná syrovátka není na závadu.

Nadstandardní parametry

Mléčná surovina odpovídá cechovní normě Syrové kravské mléko. Jogurt neobsahuje přídatné látky.

Technologický postup

Standardizace mléčné směsi. Pasterace, chlazení na fermentační teplotu. Zakysání. Zrání v tanku. Ukončení zrání, chlazení v tanku. Plnění do spotřebitelských obalů. Chlazení, skladování, expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Tučnost minimálně 3,7 %.

Procesní stav

Zrušený