Výrobky

QUINOA chléb vícezrnný 500g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-10-12-0403

Číslo výrobku

2018-10-12-0403/2069

Charakteristika výrobku

Chléb vícezrnný; vařená zápara 21 % [voda, směs 33 % (žitná mouka, quinoa semena 8 %, sušená mrkev, dýňová semena, slunečnicová semena, sójové vločky, lněná semena, ječný slad, ovesné vločky, bambusová vláknina, sezamová semena, pšeničné klíčky extrudované, startovací kultura (pšeničná krupice, pšeničná sladová mouka, enzymy), kmín mletý, koriandr mletý)]

Společnost

PENAM, a.s.
Cejl 504/38
Brno, 60200
Česká republika

Definice balení

EAN

8590077327879

Balení

Typ: PP sáček, velikost: 500 g

Složení

Pšeničná mouka

28 %

vařená zápara

21 %

voda

žitný kvas (žitná mouka, voda, žitná kvasná kultura)

žitná mouka

9 %

droždí

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

0.6 %

posyp (pufovaná semena quinoa 51 %, pufované jáhly)

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1074 1

Základní výživové hodnoty

vláknina

5.1 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled, tvar: klenutý, pravidelně formovaný, ve tvaru večky. Kůrka, povrch: tmavěhnědé barvy s viditelným posypem, bez znatelně obnažené střídky. Střídka: pružná, vláčná, dobře propečená, pórovitá

Vůně a chuť

Vůně: příjemná, chlebová, bez cizích pachů. Chuť: příjemná, chlebová, po použitých surovinách.

Konzistence

Konzistence: střída dobře propečená, rovnoměrně pórovitá.

Nadstandardní parametry

Obsahuje vařenou záparu - směs obilnin, olejnin, sušené mrkve a semen quinoi a žitný kvas. Těsto neobsahuje žádné konzervanty a přídatné látky s výjimkou enzymů a látek obsažených v jedlé soli.

Technologický postup

Výroba chleba nepřímým vedením, výroba těsta, zrání těsta, tvarování, kynutí, pečení, chladnutí, krájení a balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

sůl do 2,5 g/100g.

Procesní stav

Zrušený