Výrobky

Jindřichovské tyčinky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-03-09-0368

Číslo výrobku

2018-03-09-0368/2256

Charakteristika výrobku

Hladká pšeničná celozrnná mouka 49 %; Voda 28 %; lněné semínko 8 %; droždí čerstvé 2,8 %; olej 7 %; cukr 1,8 %; sůl; drcený kmín.

Společnost

RNDr. Martin Tichý
Heyrovského 23
Olomouc, 77900
Česká republika

Definice balení

Balení

Typ: Sáček celofán – PP 120x230, velikost: 90 g

Způsob distribuce výrobku

velkoobchod

Složení

Hladká pšeničná celozrnná mouka

voda

9.2 %

lněné semínko

6.4 %

droždí

4.5 %

rostlinný olej

3.5 %

cukr

sůl

kmín

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1602 1

Senzorické požadavky

Vzhled

'- vzhled – tyčinka dlouhá cca 10 cm o hmotnosti cca 10 g - barva – hnědá až zlatohnědá

Vůně a chuť

Tyčinka s typickou chutí po čerstvém pečivu a lněném semínku.

Konzistence

křehká, křupavá

Nadstandardní parametry

Těsto neobsahuje syntetická aromata, látky zvýrazňující chuť a barviva. Vstupní suroviny pochází z lokálních zdrojů (více jak 85%)

Technologický postup

Ingredience se smíchají, těsto se nechá uležet, rozválí se a vykrajují se pásky. Tyčinky zakroutí a pečou se na 170 stupňů. Vychladnuté tyčinky se zabalí a expedují.

Procesní stav

Zrušený