Výrobky

Vlašská chlebíčková pomazánka

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-10-26-0052

Číslo výrobku

2015-10-26-0052/2257

Zařazení dle legislativy

Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)

Charakteristika výrobku

majonéza 25% (řepkový olej 80%, pitná voda, sušené vaječné žloutky, ocet kvasný, jedlá sůl); sterilovaná zelenina (okurky 13 %, mrkev 6 %, celer 4 %, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl; pařížský salám 21% (vepřové maso 70%, pitná voda, stabilizátor: polyfosforečnany, koření, dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, hovězí maso); hořčice (pitná voda, semeno hořčice, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření)

Společnost

GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
Třinec, 739 61
Česká republika

Definice balení

EAN

8595038411215

Balení

Typ: vanička s víčkem, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

majonéza podle ČCN

25 %

Pařížský salám

21 %

sterilovaná zelenina

brambory

21 %

hrášek

4 %

cukr

hořčice

jedlá sůl

ocet kvasný lihový

pepř černý

Přídatné látky

E 211 - Benzoát sodný

E 202 - Sorbát draselný

Alergeny

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

Energetická hodnota výrobku

1118 1

Senzorické požadavky

Vzhled

vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček, salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 8 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou, barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu

Konzistence

konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli do 2,0 g/100 g.

Procesní stav

Zrušený