Vlašská chlebíčková pomazánka
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-10-26-0052
Číslo výrobku
2015-10-26-0052/2257
Zařazení dle legislativy
Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)
Charakteristika výrobku
majonéza 25% (řepkový olej 80%, pitná voda, sušené vaječné žloutky, ocet kvasný, jedlá sůl); sterilovaná zelenina (okurky 13 %, mrkev 6 %, celer 4 %, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl; pařížský salám 21% (vepřové maso 70%, pitná voda, stabilizátor: polyfosforečnany, koření, dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, hovězí maso); hořčice (pitná voda, semeno hořčice, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření)
Společnost
GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
Třinec, 739 61
Česká republika
Definice balení
EAN
8595038411215
Balení
Typ: vanička s víčkem, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
majonéza podle ČCN
25 %
Pařížský salám
21 %
sterilovaná zelenina
brambory
21 %
hrášek
4 %
cukr
hořčice
jedlá sůl
ocet kvasný lihový
pepř černý
Přídatné látky
E 211 - Benzoát sodný
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1118 1
Senzorické požadavky
Vzhled
vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček, salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 8 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou, barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny
Vůně a chuť
vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu
Konzistence
konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.
Nadstandardní parametry
Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah soli do 2,0 g/100 g.
Procesní stav
Zrušený