Výrobky

Hovězí svíčková

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/2293

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Vyzrálé hovězí maso zrající min. po dobu 14 dnů.   Distribuce: pultový volný prodej ve vlastní prodejně a rozvoz na objednávku vlastním vozidlem.

Společnost

Statek Netěchovice
Netěchovice 14
Týn nad Vltavou, 375 01
Česká republika

Definice balení

Balení

Typ: Vakuově balené, velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

vlastní síť prodejen

Složení

hovězí svíčková

100 %

Senzorické požadavky

Nadstandardní parametry

Jatečná zvířata byla narozena a vykrmena v ČR. Maso pouze ze zvířat v kategorii „kráva“ zařazených do ČCN předepsaných tříd systému SEUROP. Bez výskytu vad hovězího masa DFD a bez výskytu vad vepřového masa PSE.

Technologický postup

Chov skotu na maso a dle technologického postupu pro dané masné nebo kombinované plemeno skotu. Porážka skotu na schválených jatkách, zrání, bourání popřípadě balení jednotlivých technologických celků.

Procesní stav

Zrušený