Hovězí svíčková
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/2293
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Vyzrálé hovězí maso zrající min. po dobu 14 dnů.
Distribuce:
pultový volný prodej ve vlastní prodejně a
rozvoz na objednávku vlastním vozidlem.
Společnost
Statek Netěchovice
Netěchovice 14
Týn nad Vltavou, 375 01
Česká republika
Definice balení
Balení
Typ: Vakuově balené, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
vlastní síť prodejen
Složení
hovězí svíčková
100 %
Senzorické požadavky
Nadstandardní parametry
Jatečná zvířata byla narozena a vykrmena v ČR. Maso pouze ze zvířat v kategorii „kráva“ zařazených do ČCN předepsaných tříd systému SEUROP. Bez výskytu vad hovězího masa DFD a bez výskytu vad vepřového masa PSE.
Technologický postup
Chov skotu na maso a dle technologického postupu pro dané masné nebo kombinované plemeno skotu. Porážka skotu na schválených jatkách, zrání, bourání popřípadě balení jednotlivých technologických celků.
Procesní stav
Zrušený