Výrobky

Hovězí steak do ruky

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0074

Číslo výrobku

2016-08-08-0074/2294

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované

Charakteristika výrobku

Na 100 g výrobku bylo použito 175 g hovězího masa. Původ masa - Česká republika.      

Společnost

PEJSKAR & spol., spol. s r.o.
Žďárská 296
Police nad Metují, 549 54
Česká republika

Definice balení

EAN

8592337360275

Balení

Typ: vakuově balený minisalámek v papírové krabičce, velikost: 45 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí maso

jedlá sůl

přírodní koření

cukr

dextróza

startovací kultura

Přídatné látky

E 250 - Dusitan sodný

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1356 1

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled na řezu a vypracování barva na řezu odpovídá použitým surovinám, mohou být patrné částice použitého koření, řez je lesklý, směrem k okraji může být tmavší, nepřipouští se shluky tukových nebo libových částic, připouští se ojedinělé drobné, měkké kolagenní částice a drobné dutinky, Povrchový vzhled povrch je suchý, podélně vrásčitý, barva dle použitých surovin

Vůně a chuť

Výrobek je přiměřeně slané, kořeněné a případně příjemně kyselé chuti.

Konzistence

Na skusu je hutný, bez patrných tuhých částí. Vůně aromatická po uzení. Tužší, soudržné konzistence.

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa - 175 g; bez zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad; hodnota poměru obsahu tuku a čisté svalové bílkoviny: 0,64

Technologický postup

Příprava surovin, plnění do technologických obalů (celofánové – kouři propustné střívko), fermentace, sušení, odstranění střívka, balení

Procesní stav

Zrušený