Ruské vejce v aspiku Karlova Koruna
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2020-08-21-0483
Číslo výrobku
2020-08-21-0483/2307
Zařazení dle legislativy
Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)
Charakteristika výrobku
Společnost
GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
Třinec, 739 61
Česká republika
Definice balení
EAN
8595190713292
Balení
Typ: vanička s víčkem, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vlašský salát
aspik (pitná voda, želatina, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření, konzervanty: benzoan sodný, sorban draselný)
30 %
vařené vejce
25 %
dušená šunka výběrová
sterilovaná zelenina (okurka, paprika, pitná voda, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl)
Přídatné látky
E 211 - Benzoát sodný
E250 dusitan sodný
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo)
E 202: Sorbát draselný (Konzervant)
E 450 - Difosforečnany
E 452 - Polyfosforečnany
E 224: Disiřičitan draselný (Konzervant, antioxidant)
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich
9 - Celer - Celer a výrobky z něj
10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
12 - Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
Energetická hodnota výrobku
542
Senzorické požadavky
Vzhled
Vůně a chuť
Konzistence
Nadstandardní parametry
Procesní stav
Zrušený