Výrobky

Vícezrnná bageta se záparou a kváskem 140 g

Číslo cechovní normy

2018-05-05-0385

Číslo výrobku

2018-05-05-0385/2392

Charakteristika výrobku

Vícezrnné pečivo. Zápara: ovesný kvas (voda, ovesná mouka, startovací kultura), oves, lněná semínka, slunečnicová semínka, chia semínka, quinoa semínka, sůl, konopná semínka loupaná. Zlepšující přípravek: pšeničná mouka, antioxidant (E300), enzymy (lipáza, amyláza, xylanáza, oxidáza), dextróza.  

Společnost

TESCO Stores ČR a.s.
Vršovická 1527/68B
Praha 10, 10000
Česká republika

Definice balení

Balení

Typ: nebalené, velikost: 140 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod,vlastní prodej

Složení

Pšeničná mouka

zápara

droždí

olej řepkový

sůl

Zlepšující přípravek

voda

posyp: len

Přídatné látky

E 300 - Kyselina L-askorbová

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1255

Základní výživové hodnoty

vláknina

4.4 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Tvar bagety s nářezy, pravidelně formovaný, klenutý. Kůrka světle hnědá, lesklá s posypem lněného semínka. Střídka rovnoměrně pórovitá, vláčná se semínky.

Vůně a chuť

Vůně a chuť – příjemná, typická pro vícezrnné pečivo se záparou.

Nadstandardní parametry

Díky řízenému procesu tepelné úpravy zrn je dosaženo jejich dokonalého nasáknutí – střída pečiva je tak vláčnější, a protože zrna při stárnutí pečiva uvolňují do střídy vlhkost, zůstává pečivo déle vláčné. Výživově bohaté složky potravin ( chia semínka, quinea semínka, konopná semínka) Obsah ovesného kvasu.

Technologický postup

§ výroba těsta přímým způsobem vedení; § dělení těsta; § zrání klonků; § tvarování pomocí rohlíkového stroje; § odsazení na plech; § kynutí; § vlažení dekorace semínky; § pečení; § chladnutí; § ukládání na prodejní plochu.

Procesní stav

Zrušený