Výrobky

Jelení krk bez kosti

Číslo cechovní normy

2020-06-16-0476

Číslo výrobku

2020-06-16-0476/2532

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - mořské (zmrazené, čerstvé)

Charakteristika výrobku

Zvěřinové maso bez přídatných látek - jednosložkový výrobek – Jelení krk bez kosti; balení 1 - 3 kg

Společnost

Zvěřina BERBERA s.r.o.
Tachovská Huť 11
Tři Sekery, 35301
Česká republika

Definice balení

EAN

289072

Balení

Typ: vakuové balení/sáček, velikost: 2 kg

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

maso z vysoké zvěřiny - jelena

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled – bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin; bez roztříštěných kostí či potrhané svaloviny způsobených střelou. Barva – jednotná barva typická pro zvěřinové maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

Vůně a chuť

Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.

Konzistence

Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.

Nadstandardní parametry

Nadstandardní parametry - Zvěřina českého původu splňující parametry ČCN, veterinárně prohlédnuta - výrobek prošel metaldetekcí

Technologický postup

Vykolená zvěřina v kůži je veterinárně prohlédnuta, stažena, veterinárně prohlédnuta a uvolněna k bourání, bourána, porcována a upravován a balena, případně zmrazován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Zvěřinové jelení maso bez přítomnosti zbytků střel

Procesní stav

Zrušený