Výrobky

Vepřová vázaná pečeně

Číslo cechovní normy

2019-04-05-0426

Číslo výrobku

2019-04-05-0426/2534

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

masný polotovar nemletý; extrakty koření získané neselektivní extrakcí; upřesnění výživových údajů: sacharidy < 1,0 g, z toho cukry < 1,0 g.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594016341219

Balení

Typ: technologie SKIN - vakuově baleno, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřová pečeně s kůží a sádlem

94 %

pitná voda

jedlá sůl

sušená zelenina (česnek, petrželová nať)

koření (kmín, koriandr, pepře černý, bobkový list, nové koření, rozmarýn)

hořčičné semínko

extrakty koření

Přídatné látky

E 451 - Trifosforečnany

E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)

Alergeny

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

Energetická hodnota výrobku

848 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: výrobek je dekorován posypem směsi přírodního koření

Vůně a chuť

Vůně a chuť: příjemná po použitém koření

Konzistence

Konzistence: pevná a soudržná

Nadstandardní parametry

Vázáná vepřová pečeně – způsob výrobní technologie.

Technologický postup

vepřová pečeně, vázání, jemné masírování s kořením, balení

Uživatel

Schváleno

19.9.2022 09:20:25

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky