Vepřová vázaná pečeně
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-04-05-0426
Číslo výrobku
2019-04-05-0426/2534
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
masný polotovar nemletý; extrakty koření získané neselektivní extrakcí; upřesnění výživových údajů: sacharidy < 1,0 g, z toho cukry < 1,0 g.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594016341219
Balení
Typ: technologie SKIN - vakuově baleno, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřová pečeně s kůží a sádlem
94 %
pitná voda
jedlá sůl
sušená zelenina (česnek, petrželová nať)
koření (kmín, koriandr, pepře černý, bobkový list, nové koření, rozmarýn)
hořčičné semínko
extrakty koření
Přídatné látky
E 451 - Trifosforečnany
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)
Alergeny
10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
848 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: výrobek je dekorován posypem směsi přírodního koření
Vůně a chuť
Vůně a chuť: příjemná po použitém koření
Konzistence
Konzistence: pevná a soudržná
Nadstandardní parametry
Vázáná vepřová pečeně – způsob výrobní technologie.
Technologický postup
vepřová pečeně, vázání, jemné masírování s kořením, balení
Uživatel
Schváleno
19.9.2022 09:20:25
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený