Výrobky

Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Graham 90 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-03-09-0368

Číslo výrobku

2018-03-09-0368/0832

Charakteristika výrobku

Pšeničná mouka – 59,6 % (ČR) Grahamová mouka – 20 % (ČR) Rostlinný olej palmový – 12,7 % (Itálie) Tavený sýr (složení-voda,sýry, syrovátka,máslo,sušené mléko,škrob,tavící soli E339,E450,E452,stabilizátor E415,E407)– 6,4 % (ČR) Sůl – 1,3 % (Německo) Regulátor kyselosti

Společnost

HAVLÍK OPAL spol. s r.o.
Opavská 1437/47
Bruntál, 79201
Česká republika

Definice balení

EAN

8594012320130

Balení

Typ: Al-folie a polyamid/PE-folie, velikost: 90 g

Způsob distribuce výrobku

velkoobchod

Složení

Pšeničná mouka

59.6 %

Grahamová mouka

20 %

rostlinný olej palmový

6.4 %

tavený sýr

1.3 %

sůl

voda

Přídatné látky

E 524: Hydroxid sodný (Regulátor kyselosti)

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1880

Senzorické požadavky

Vzhled

'- vzhled – tyčinka dlouhá cca 10 cm o hmotnosti cca 10 g - barva – hnědá až zlatohnědá

Vůně a chuť

charakteristická pečivová

Konzistence

'- konzistence – křehká, křupavá sypaná nestejnoměrně solí

Nadstandardní parametry

Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek musí být dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře menší než 0,60. Vstupní suroviny musí pocházet z tuzemského trhu – více než 75%. Těsto neobsahuje syntetická aromata, látky zvýrazňující chuť a barviva.

Technologický postup

'- výroba těsta - tvarování těsta - louhování - pečení tyčinek - chlazení tyčinek - spotřebitelské a obchodní balení - expedice

Procesní stav

Zrušený