Výrobky

Vídeňské mini párky Pikok

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0014

Číslo výrobku

2015-12-22-0014/0895

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Definice balení

EAN

20536725

Balení

Typ: ochranná atmosféra, vanička e 200g (horní a spodní folie), velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

85 %

pitná voda

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

amaranth

kořenící přípravek (dextróza, glukózový sirup, koření, extrakty koření)

skopové střívko

kouř

Přídatné látky

E 450 - Difosforečnany

E250 dusitan sodný

E 300 - Kyselina L-askorbová

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

12 - Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

Energetická hodnota výrobku

1144

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Procesní stav

Zrušený