Výrobky

Vídeňské párky Pikok Pure

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0014

Číslo výrobku

2015-12-22-0014/0946

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

upřesnění energetické hodnoty: na obale výrobku je energetická hodnota v kcal: 256

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Definice balení

EAN

20105013

Balení

Typ: ochranná atmosféra, vanička e 200g (horní a spodní folie), velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

85 %

pitná voda

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

aromatické extrakty koření

přírodní aroma

rýžová směs

koření (obsahuje dusičnany, dusitany a fosfáty z přírodních zdrojů)

skopové střívko

kouř z bukového dřeva

Energetická hodnota výrobku

1058

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy

Nadstandardní parametry

1.vysoký obsah masa, 2.přírodní střevo, 3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad, bez přidaných „éček“

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Procesní stav

Zrušený