Výrobky

K-Jarmark Vídeňské párky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0014

Číslo výrobku

2015-12-22-0014/0981

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727001521

Balení

Typ: ochranná atmosféra, vanička e 500g (horní a spodní folie), velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

80 %

pitná voda

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

glukózový sirup

dextróza

koření

extrakt koření

skopové střívko

kouř

Přídatné látky

E 450 - Difosforečnany

E 300 - Kyselina askorbová

E250 dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

1045

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy

Nadstandardní parametry

1.vysoký obsah masa, 2.přírodní střevo, 3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 21 mm

Procesní stav

Zrušený