Výrobky

K-Jarmark jogurt jahoda, 2,9 %, 500 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1010

Charakteristika výrobku

ovocná složka 24 % (jahody 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, šťáva z černé mrkve a červené řepy, přírodní aroma); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727009770

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

ovocná složka (jahody 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, šťáva z černé mrkve a červené řepy, přírodní aroma)

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

370

Základní výživové hodnoty

vláknina

0.2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva jahodová; Obal čistý, neporušený, správně označený

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Procesní stav

Zrušený