Výrobky

K-Jarmark jogurt ořech a med, 4,7%, 150 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1011

Charakteristika výrobku

ochucující složka 24 % (cukr, glukózovo-fruktózový sirup, jádra vlašských ořechů 13 %, med 5 %, zahušťovadlo: modifikovaný kukuřičný škrob, karamelizovaný cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní aromata); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727009756

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

ochucující složka (cukr, glukózo-fruktózový sirup, jádra vlašských ořechů, modifikovaný kukuřičný škrob, karamelizovaný cukr, kyselina citronová, přírodní aromata)

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

367

Základní výživové hodnoty

vláknina

0.2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva krémová; Obal čistý, neporušený, správně označený

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce - ořechy,med

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Procesní stav

Zrušený