K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % 500 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-02-2-0099
Číslo výrobku
2016-02-2-0099/1173
Charakteristika výrobku
Jogurt bílý zrající v tanku s přídavkem kultur Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Definice balení
EAN
4049727009725
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
280
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva bílá až krémová.
Obal čistý, neporušený, správně označený.
Vůně a chuť
Chuť výrazná jogurtová, ne však příliš kyselá.
Konzistence
Konzistence krémová, hladká.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Procesní stav
Zrušený