Výrobky

K-Jarmark jogurt broskev, 2,9%, 500 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1176

Charakteristika výrobku

ovocná složka 24 % (broskev 50 %, cukr, modifikovaný škrob, zahušťovadla: pektiny, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová);; kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727009718

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

ovocná složka (broskev 50 %, cukr, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: pektiny, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová)

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

391

Základní výživové hodnoty

vláknina

0.3 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva broskvová, světle žlutá; Obal čistý, neporušený, správně označený

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Procesní stav

Zrušený