K-Jarmark jogurt citron, 2,9%, 150 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1177
Charakteristika výrobku
ovocná složka 24 % (cukr, citronová šťáva 19 %, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti: citronany sodné, aroma); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Definice balení
EAN
4049727010660
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
ovocní složka (cukr, citronová šťáva 19 %, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti: citronany sodné, aroma)
24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
374 1
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva citronová, světle žlutá; Obal čistý, neporušený, správně označený
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Procesní stav
Zrušený