Výrobky

K-Jarmark jogurt malina, 3,0%, 150 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1178

Charakteristika výrobku

ovocná složka 24 % (maliny 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, přírodní aroma); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727009664

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

ovocná složka(maliny 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, přírodní aroma)

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

404

Základní výživové hodnoty

vláknina

0.5 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva malinová, světle růžová. Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Procesní stav

Zrušený