K-Jarmark jogurt pečené jablko, 3,0%, 150 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1186
Charakteristika výrobku
ovocná složka 18 % (cukr, jablka 30 %, jablečná šťáva 5 %, modifikovaný škrob, karamelizovaný cukr, stabilizátor: pektin, koncentrát citronové šťávy, přírodní vanilkové aroma, skořice, aroma
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Definice balení
EAN
4049727009695
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
ovocná složka
18 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
409
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva po ochucující složce s viditelnými tečkami skořice.
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Procesní stav
Zrušený