Výrobky

Rybí salát s jogurtem

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-12-11-0407

Číslo výrobku

2018-12-11-0407/1237

Zařazení dle legislativy

Lahůdkářské výrobky - Výrobky z marinovanovaných solených a uzených ryb, z rekonstituovaného rybího masa (surimi) a z masa z vodních živočichů (korýši, mlži apod.) - saláty

Charakteristika výrobku

Lahůdkový salát s podílem marinovaných sleďových ryb s příměsí zeleniny; marinované sleďové filety 40 % (pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření, sleď (Clupea harengus; sterilovaná zelenina 24% (cibule, zelí, okurky, mrkev, pitná voda, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, kyselina: kyselina citronová, antioxidant: disiřičitan draselný.

Společnost

GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
Třinec, 739 61
Česká republika

Definice balení

EAN

8595190703388

Balení

Typ: vanička s víčkem, velikost: 135 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

marinované sleďové filety

40 %

jogurt bílý

23 %

majonéza(řepkový olej, pitná voda, sušené vaječné žloutky, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, guarová guma)

sterilovaná zelenina

24 %

cukr

Přídatné látky

E 202: Sorbát draselný (Konzervant)

E 211 - Benzoát sodný

Alergeny

4 - Ryby - Ryby a výrobky z nich

12 - Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

Energetická hodnota výrobku

926 1

Senzorické požadavky

Vzhled

'- vzhled: lahůdkový salát s podílem marinovaných sleďových ryb s příměsí zeleniny, vše rovnoměrně promíchané a dobře spojené majonézou; - barva: šedo-béžová, jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny.

Vůně a chuť

Chuť a vůně: příjemná slano-sladko-kyselá, typická pro výrobek z marinovaných ryb s příměsí zeleniny, majonézy a jogurtu.

Konzistence

Všechny částice salátu přiměřeně měkké a křehké.

Nadstandardní parametry

Zaručený podíl marinovaného rybího masa, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv a látek s barvícím účinkem, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru, majonéza a jogurt dle ČCN.

Technologický postup

Smíchání nakrájené ryby se sterilovanou zeleninou, vše pořádně spojeno majonézou a jogurtem.

Procesní stav

Zrušený