Rybí salát s jogurtem
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-12-11-0407
Číslo výrobku
2018-12-11-0407/1237
Zařazení dle legislativy
Lahůdkářské výrobky - Výrobky z marinovanovaných solených a uzených ryb, z rekonstituovaného rybího masa (surimi) a z masa z vodních živočichů (korýši, mlži apod.) - saláty
Charakteristika výrobku
Lahůdkový salát s podílem marinovaných sleďových ryb s příměsí zeleniny; marinované sleďové filety 40 % (pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření, sleď (Clupea harengus; sterilovaná zelenina 24% (cibule, zelí, okurky, mrkev, pitná voda, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, kyselina: kyselina citronová, antioxidant: disiřičitan draselný.
Společnost
GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
Třinec, 739 61
Česká republika
Definice balení
EAN
8595190703388
Balení
Typ: vanička s víčkem, velikost: 135 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
marinované sleďové filety
40 %
jogurt bílý
23 %
majonéza(řepkový olej, pitná voda, sušené vaječné žloutky, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, guarová guma)
sterilovaná zelenina
24 %
cukr
Přídatné látky
E 202: Sorbát draselný (Konzervant)
E 211 - Benzoát sodný
Alergeny
4 - Ryby - Ryby a výrobky z nich
12 - Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
Energetická hodnota výrobku
926 1
Senzorické požadavky
Vzhled
'- vzhled: lahůdkový salát s podílem marinovaných sleďových ryb s příměsí zeleniny, vše rovnoměrně promíchané a dobře spojené majonézou; - barva: šedo-béžová, jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny.
Vůně a chuť
Chuť a vůně: příjemná slano-sladko-kyselá, typická pro výrobek z marinovaných ryb s příměsí zeleniny, majonézy a jogurtu.
Konzistence
Všechny částice salátu přiměřeně měkké a křehké.
Nadstandardní parametry
Zaručený podíl marinovaného rybího masa, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv a látek s barvícím účinkem, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru, majonéza a jogurt dle ČCN.
Technologický postup
Smíchání nakrájené ryby se sterilovanou zeleninou, vše pořádně spojeno majonézou a jogurtem.
Procesní stav
Zrušený