Výrobky

Boni jogurt Active s bifido kulturou - malina

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/2597

Charakteristika výrobku

Jogurt s bifido kulturou zrající v tanku ochucený

Společnost

OLMA, a.s.
Pavelkova 597
Olomouc, 77900
Česká republika

Definice balení

EAN

8593807666637

Balení

Typ: PP kelímek, hliníkové víčko, velikost: 130 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

ochucující složka

10 %

mléčná bílkovina

jogurtové kultury a kultura Bifidobacterium

Přídatné látky

kukuřičný škrob

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

283 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

2,4 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

1,4 g/100g

Sacharidy

6,9 g/100g

Z toho cukry

6,6 g/100g

Bílkoviny

4,5 g/100g

Sůl

0,12 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

barva typická pro použitou ochucující složku  

Vůně a chuť

čistá, po použitém ovoci, s menším množstvím cukru

Konzistence

hladká, krémová

Nadstandardní parametry

Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko.

se sníženým obsahem cukru

Bifidobacterium: min. 107 /g na konci doby trvanlivosti

Technologický postup

Příprava a standardizace mléka

Pasterace

Vychlazení na teplotu fermentace

Přídavek jogurtové kultury

Fermentace v procesním tanku v řízených podmínkách

Dávkování ochucující složky

Naplnění do spotřebitelského obalu

Vychlazení, skladování v chladu před expedicí

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY:

tuk: 2,4 %

pH: méně než 4,5

MIKROBIOLOGICKÉ PARAMETRY:

Bifidobacterium: min. 107 /g na konci doby trvanlivosti

Listeria monocytogenes: max. 100/g

Uživatel

Schváleno

1.6.2021 17:17:40

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený