Boni jogurt Active s bifido kulturou - malina
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/2597
Charakteristika výrobku
Jogurt s bifido kulturou zrající v tanku ochucený
Společnost
OLMA, a.s.
Pavelkova 597
Olomouc, 77900
Česká republika
Definice balení
EAN
8593807666637
Balení
Typ: PP kelímek, hliníkové víčko, velikost: 130 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
ochucující složka
10 %
mléčná bílkovina
jogurtové kultury a kultura Bifidobacterium
Přídatné látky
kukuřičný škrob
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
283 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
2,4 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,4 g/100g
Sacharidy
6,9 g/100g
Z toho cukry
6,6 g/100g
Bílkoviny
4,5 g/100g
Sůl
0,12 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
barva typická pro použitou ochucující složku
Vůně a chuť
čistá, po použitém ovoci, s menším množstvím cukru
Konzistence
hladká, krémová
Nadstandardní parametry
Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko.
se sníženým obsahem cukru
Bifidobacterium: min. 107 /g na konci doby trvanlivosti
Technologický postup
Příprava a standardizace mléka
Pasterace
Vychlazení na teplotu fermentace
Přídavek jogurtové kultury
Fermentace v procesním tanku v řízených podmínkách
Dávkování ochucující složky
Naplnění do spotřebitelského obalu
Vychlazení, skladování v chladu před expedicí
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY:
tuk: 2,4 %
pH: méně než 4,5
MIKROBIOLOGICKÉ PARAMETRY:
Bifidobacterium: min. 107 /g na konci doby trvanlivosti
Listeria monocytogenes: max. 100/g
Uživatel
Schváleno
1.6.2021 17:17:40
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený