Maso z Valašska
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-12-14-0410
Číslo výrobku
2018-12-14-0410/2610
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - maso zvěře ve farmovém chovu
Charakteristika výrobku
vakuově balené hovězí maso
Společnost
Vsacko Hovězí a.s.,
Janová 266
Janová, 755 01
Definice balení
Balení
Typ: vakuově baleno, velikost: 1000 g
Způsob distribuce výrobku
v chladícím autě přímo k zákazníkovi
Složení
hovězí maso bourané
0,5-3kg g
Alergeny
Senzorické požadavky
Technologický postup
po porážce vyzrává maso ve visu cca 10 dní, potom se rozbourá a jednotlivé druhy mas se vakuují, kde potom dozrávají ve vakuu zhruba 3 - 4 dny.
Procesní stav
Zrušený