Paprikáš krájený 100 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-03-22-0066
Číslo výrobku
2016-03-22-0066/2105
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Společnost
Krahulík - MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
č. p. 10
Krahulčí, 588 56
Česká republika
Definice balení
EAN
8594001784745
Balení
Typ: Plastový obal z hlubokotažné fólie, baleno v ochranné atmosféře, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
Maloobchod
Složení
Vepřové maso
Vepřové sádlo
Hovězí maso
Jedlá sůl
Paprika
Koření
Dextróza
Startovací kultura mikroorganismů
Přídatné látky
Konzervant E 250
Antioxidant E 301
Energetická hodnota výrobku
1821 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
38 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
14 g/100g
Sacharidy
2,4 g/100g
Z toho cukry
1,2 g/100g
Bílkoviny
22 g/100g
Sůl
2,9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled v nákroji a vypracování barva libových zrn na řezu výrobku je sytěji růžová až červená po použité paprice a k okrajům výrobku může být tmavší. Tuková zrna jsou světlá. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Zrna surovin jsou převážně o průměru do 5 mm. Nepřipouští se shluky tukových nebo libových zrn. Připouští se ojedinělé drobné, měkké kolagenní částice a drobné dutinky. Povrch je suchý, podélně mírně vrásčitý.
Vůně a chuť
Vůně příjemná, aromatická a výrazně kořeněná. Chuť průměrně až výrazně slaná a příjemně kyselá, výrazná po paprice.Na skusu je výrobek vláčný a křehký.
Technologický postup
Příprava surovin, plnění do technologických obalů, fermentace, sušení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Vyhovuje požadavkům dle platné legislativy
Uživatel
Schváleno
30.6.2021 20:10:27
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený