Výrobky

Tradiční játrovka

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-02-22-0367

Číslo výrobku

2018-02-22-0367/0858

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky

Charakteristika výrobku

Český standardní výrobek, prodávaný pod názvem játrová cihla či játrový sýr. V našem pojetí paštika s vůní a chutí po muškátovém oříšku. Dodáváme v ušlechtilém technologickém obalu. 

Společnost

ANTONI CZ s.r.o.
Dolní Třebonín 194
Dolní Třebonín, 38201
Česká republika

Definice balení

EAN

291562

Balení

Typ: Technologický obal, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

Maloobchod a velkoobchod

Složení

Vepřové maso bez kosti

53 g

Vepřová játra

22 g

Dextróza

Bramborový škrob

Sůl

Koření

Přídatné látky

sůl konzervant E250

1,8 g

stabilizátor E450, E451

antioxidant E300

emulgátor E472, E471

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

313 kcal / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

28,3 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

10,77 g/100g

Sacharidy

3,7 g/100g

Z toho cukry

0,7 g/100g

Bílkoviny

10,8 g/100g

Sůl

1,8 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Jemný, světlý

Vůně a chuť

Po použitém koření

Konzistence

Roztíratelná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa, bez přidaného lepku, bez SOM a drůbežího SOM

Technologický postup

Ze všech surovin a přísad se připraví jemné pojivé dílo, které se plní do PA střev. Tepelně se opracuje v páře při teplotě 75°C tak, aby teplota v jádře dosáhla 70°C po dobu 10minut.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Výrobek splňuje požadavky Nařízení komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15.listopadu 2005 o mikrobiologických kritérií pro potraviny ( v platném znění)

Uživatel

Schváleno

24.2.2022 13:51:58

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Obrázky