Tradiční játrovka
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-02-22-0367
Číslo výrobku
2018-02-22-0367/0858
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky
Charakteristika výrobku
Český standardní výrobek, prodávaný pod názvem játrová cihla či játrový sýr. V našem pojetí paštika s vůní a chutí po muškátovém oříšku. Dodáváme v ušlechtilém technologickém obalu.
Společnost
ANTONI CZ s.r.o.
Dolní Třebonín 194
Dolní Třebonín, 38201
Česká republika
Definice balení
EAN
291562
Balení
Typ: Technologický obal, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
Maloobchod a velkoobchod
Složení
Vepřové maso bez kosti
53 g
Vepřová játra
22 g
Dextróza
Bramborový škrob
Sůl
Koření
Přídatné látky
sůl konzervant E250
1,8 g
stabilizátor E450, E451
antioxidant E300
emulgátor E472, E471
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
313 kcal / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
28,3 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
10,77 g/100g
Sacharidy
3,7 g/100g
Z toho cukry
0,7 g/100g
Bílkoviny
10,8 g/100g
Sůl
1,8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Jemný, světlý
Vůně a chuť
Po použitém koření
Konzistence
Roztíratelná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa, bez přidaného lepku, bez SOM a drůbežího SOM
Technologický postup
Ze všech surovin a přísad se připraví jemné pojivé dílo, které se plní do PA střev. Tepelně se opracuje v páře při teplotě 75°C tak, aby teplota v jádře dosáhla 70°C po dobu 10minut.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Výrobek splňuje požadavky Nařízení komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15.listopadu 2005 o mikrobiologických kritérií pro potraviny ( v platném znění)
Uživatel
Schváleno
24.2.2022 13:51:58
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený