Výrobky

Vepřové maso ve vlastní šťávě 85%, 400g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-03-21-0118

Číslo výrobku

2016-03-21-0118/2313

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy

Charakteristika výrobku

Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná. Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.

Společnost

WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78

Definice balení

EAN

8 594170 980344

Balení

Typ: Plechový obal – litografovaná konzerva, easy open uzávěr, á 400g., velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

Skupinové

Složení

85 % vepřové maso

85,00 %

pitná voda

11,00 %

směs koření

2,20 %

jedlá sůl

1,80 %

Energetická hodnota výrobku

933 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25 g/100g

Sacharidy

2,3 g/100g

Bílkoviny

15 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý. Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.

Vůně a chuť

Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.

Konzistence

Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý.

Nadstandardní parametry

Obsah masa 85 %, obsah tuku max. 25 %, bez fosfátů.

Technologický postup

1.      příprava masových surovin nařezání

2.      míchání masa a ostatních surovin a přísad

3.      plnění do obalů

4.      uzavírání obalů

5.      sterilace

6.      chlazení

7.      osušení obalů

8.    kompletace (etiketování a balení)

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

CPM: <10 KTJ/g

TUK: 25 %

Sůl: 1,80 %

Obsah masa: 85 %

Uživatel

Schváleno

2.8.2021 14:33:51

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Obrázky