Vepřové maso ve vlastní šťávě 85%, 400g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-03-21-0118
Číslo výrobku
2016-03-21-0118/2313
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy
Charakteristika výrobku
Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná. Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.
Společnost
WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78
Definice balení
EAN
8 594170 980344
Balení
Typ: Plechový obal – litografovaná konzerva, easy open uzávěr, á 400g., velikost: 400 g
Způsob distribuce výrobku
Skupinové
Složení
85 % vepřové maso
85,00 %
pitná voda
11,00 %
směs koření
2,20 %
jedlá sůl
1,80 %
Energetická hodnota výrobku
933 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
25 g/100g
Sacharidy
2,3 g/100g
Bílkoviny
15 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý. Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.
Vůně a chuť
Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.
Konzistence
Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý.
Nadstandardní parametry
Obsah masa 85 %, obsah tuku max. 25 %, bez fosfátů.
Technologický postup
1. příprava masových surovin nařezání
2. míchání masa a ostatních surovin a přísad
3. plnění do obalů
4. uzavírání obalů
5. sterilace
6. chlazení
7. osušení obalů
8. kompletace (etiketování a balení)
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
CPM: <10 KTJ/g
TUK: 25 %
Sůl: 1,80 %
Obsah masa: 85 %
Uživatel
Schváleno
2.8.2021 14:33:51
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený