Výrobky

Vepřové maso ve vlastní šťávě 85%, 400g RETRO

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-03-21-0118

Číslo výrobku

2016-03-21-0118/1035

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy

Charakteristika výrobku

Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná. Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.

Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý. Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.

Společnost

WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78

Definice balení

EAN

8 594170 980047

Balení

Typ: Plechový obal – litografovaná konzerva, easy open uzávěr, á 400g., velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

Skupinové

Složení

vepřové maso

85,00 %

pitná voda

směs koření

jedlá sůl

Energetická hodnota výrobku

933 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25,0 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,7 g/100g

Sacharidy

2,3 g/100g

Z toho cukry

<0,5 g/100g

Bílkoviny

15,0 g/100g

Sůl

1,8 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.

Vůně a chuť

Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná. 

Konzistence

Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý. 

Nadstandardní parametry

Obsah masa 85 %, obsah tuku max. 25 %, bez fosfátů.

Technologický postup

1.      příprava masových surovin nařezání

2.      míchání masa a ostatních surovin a přísad

3.      plnění do obalů

4.      uzavírání obalů

5.      sterilace

6.      chlazení

7.      osušení obalů

8.   kompletace (etiketování a balení)

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

CPM: <10 KTJ/g

TUK: 25 %

Sůl: 1,80 %

Obsah masa: 85 %

Uživatel

Schváleno

5.8.2021 08:41:42

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

Česká chuťovka 2020

6.10.2020

Procesní stav

Zrušený

Obrázky