Výrobky

Hovězí květová špička darf

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/1504

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Výsekové maso hovězí, steakové vyzrálé maso. Původ suroviny: Česká republika.   upřesnění výživových údajů na 100 g: sacharidy<0,5g cukry<0,5g sůl<0,5g

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594016349567

Balení

Typ: Darfresh, spodní vanička černá 230x140x20mm, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí zadní - mladý býk

100 %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

486 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Vybouraná část hřbetu mezi podplečím a roštěnou. Maso pečlivě vykostěné, zbavené třásní masa, vazovice, loje, odštěpků kostí a chrupavky, bez hlubokých zářezů do svaloviny. Nechá se zrát a balí se jednotlivé steaky formou darfresh, skin - vakuum

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na 3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.

Uživatel

Schváleno

27.4.2023 10:35:19

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Hovězí květová špička darf (22.3.2019 17:17:34)