Hovězí květová špička darf
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/1504
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Výsekové maso hovězí, steakové vyzrálé maso. Původ suroviny: Česká republika. upřesnění výživových údajů na 100 g: sacharidy<0,5g cukry<0,5g sůl<0,5g
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594016349567
Balení
Typ: Darfresh, spodní vanička černá 230x140x20mm, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí zadní - mladý býk
100 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
486 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.
Konzistence
Konzistence: soudržná, křehká
Nadstandardní parametry
Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).
Technologický postup
Vybouraná část hřbetu mezi podplečím a roštěnou. Maso pečlivě vykostěné, zbavené třásní masa, vazovice, loje, odštěpků kostí a chrupavky, bez hlubokých zářezů do svaloviny. Nechá se zrát a balí se jednotlivé steaky formou darfresh, skin - vakuum
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na 3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
27.4.2023 10:35:19
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený