ŘT Kladenská pečeně 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1041
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Uzená Kladenská pečeně, celosvalový masný výrobek tepelně opracovaný,zauzený,krájený
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8594026126346
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře (100g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová pečeně
90 %
pitná voda
jedlá sůl
2,2 %
cukr
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 451 trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 407a guma euchema zahušťovadlo
<1 %
E 316 erythorban sodný antioxidant
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
5,5 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,7 g/100g
Sacharidy
2,5 g/100g
Z toho cukry
1,1 g/100g
Bílkoviny
16,5 g/100g
Sůl
2,20 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Plátky vepřové pečeněv přirozeném tvaru skládané do šindele
Vůně a chuť
Chuť a vůně čerstvá, jemně slaná, lahodná,zauzená
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa (90%), neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 90%, obsah soli 2,2%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:34:59
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Procesní stav
Schválený