Výrobky

ŘT Šunkový salám 350g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0056

Číslo výrobku

2015-12-22-0056/1042

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Šunkový salám v kuse 350g,šikmý řez,průměr cca 5 cm. Masný výrobek tepelně opracovaný

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

8595680003172

Balení

Typ: Baleno vakuově v bariérové folii s primárním obalem, etiketa termo, velikost: 350 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (350g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřová kýta

90 %

pitná voda

jedlá sůl

2,1 %

cukr

<1 %

sušená zelenina (česnek)

<1 %

směs koření

<1 %

Přídatné látky

E 250 dusitan sodný konzervant

<1 %

E 450 difosforečnany stabilizátor

<1 %

E 451 trifosforečnany stabilizátor

<1 %

E 316 erythorban sodný antioxidant

<1 %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

564 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

7,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,8 g/100g

Sacharidy

0,1 g/100g

Z toho cukry

0,1 g/100g

Bílkoviny

16 g/100g

Sůl

2,1 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Celý kus salámu,na řezu libové kousky masa v jemné spojce

Vůně a chuť

Jemná,lahodná,kořeněná

Konzistence

Pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa 90%,neobsahuje potravinové alergeny,atraktivní balení se šikmým řezem

Technologický postup

 

Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, chlazení, porcování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 90%, obsah soli 2,1%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel

Schváleno

11.10.2021 11:34:46

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený