ŘT Šunkový salám 350g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0056
Číslo výrobku
2015-12-22-0056/1042
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Šunkový salám v kuse 350g,šikmý řez,průměr cca 5 cm. Masný výrobek tepelně opracovaný
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8595680003172
Balení
Typ: Baleno vakuově v bariérové folii s primárním obalem, etiketa termo, velikost: 350 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (350g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová kýta
90 %
pitná voda
jedlá sůl
2,1 %
cukr
<1 %
sušená zelenina (česnek)
<1 %
směs koření
<1 %
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 450 difosforečnany stabilizátor
<1 %
E 451 trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 316 erythorban sodný antioxidant
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
564 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
7,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,8 g/100g
Sacharidy
0,1 g/100g
Z toho cukry
0,1 g/100g
Bílkoviny
16 g/100g
Sůl
2,1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celý kus salámu,na řezu libové kousky masa v jemné spojce
Vůně a chuť
Jemná,lahodná,kořeněná
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 90%,neobsahuje potravinové alergeny,atraktivní balení se šikmým řezem
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, chlazení, porcování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 90%, obsah soli 2,1%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:34:46
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený