Výrobky

ŘT Moravské maso uzené cca 0,5 kg

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/1043

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Celosvalové masný výrobek tepelně opracovaný,zauzený,v celku

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

294629

Balení

Typ: Baleno vakuově v bariérové folii s primárním obalem, etiketa termo, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (cca 500g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřová kýta

97 %

pitná voda

jedlá sůl

2,3 %

cukr

Přídatné látky

E 250 dusitan sodný konzervant

<1 %

E 450 difosforečnany stabilizátor

<1 %

E 451 trifosforečnany stabilizátor

<1 %

E 316 erythorban sodný antioxidant

< %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

603 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

7,9 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,3 g/100g

Sacharidy

0,8 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

17,5 g/100g

Sůl

2,3 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Celý kus uzené kýty cca 500g

Vůně a chuť

Jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

Pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa 97%, neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva

Technologický postup

 

Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 97%, obsah soli 2,3%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel

Schváleno

27.11.2023 10:51:46

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

Procesní stav

Schválený