ŘT Moravské maso uzené cca 0,5 kg
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1043
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Celosvalové masný výrobek tepelně opracovaný,zauzený,v celku
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
294629
Balení
Typ: Baleno vakuově v bariérové folii s primárním obalem, etiketa termo, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (cca 500g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová kýta
97 %
pitná voda
jedlá sůl
2,3 %
cukr
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 450 difosforečnany stabilizátor
<1 %
E 451 trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 316 erythorban sodný antioxidant
< %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
603 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
7,9 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,3 g/100g
Sacharidy
0,8 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
17,5 g/100g
Sůl
2,3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celý kus uzené kýty cca 500g
Vůně a chuť
Jemně slaná,lahodná,zauzená
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 97%, neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 97%, obsah soli 2,3%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
27.11.2023 10:51:46
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Procesní stav
Schválený