Výrobky

ŘT Anglická slanina v celku 200g

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/1045

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaná Anglická slanina v celku, celosvalový výrobek,zauzený

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

8595680003165

Balení

Typ: Baleno vakuově v bariérové folii, etiketa termo, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (200g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřový bok

95 %

pitná voda

jedlá sůl

2,3 %

cukr

<1 %

karamelový sirup

<1 %

Přídatné látky

E 250 dusitan sodný konzervant

<1 %

E 451 - Trifosforečnany stabilizátor

<1 %

E 301 askorban sodný antioxidant

<1 %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1368 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

29,9 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,6 g/100g

Sacharidy

0,6 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

14,8 g/100g

Sůl

2,3 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Struktura vepřového boku,celý kus,na povrchu tmavé

Vůně a chuť

Jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

Pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obasah masa 95%, neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva

Technologický postup

 

Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, porcování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 95%, obsah soli 2,3%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel

Schváleno

11.10.2021 11:33:40

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený