ŘT Anglická slanina v celku 200g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1045
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Tepelně opracovaná Anglická slanina v celku, celosvalový výrobek,zauzený
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8595680003165
Balení
Typ: Baleno vakuově v bariérové folii, etiketa termo, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (200g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřový bok
95 %
pitná voda
jedlá sůl
2,3 %
cukr
<1 %
karamelový sirup
<1 %
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 451 - Trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 301 askorban sodný antioxidant
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1368 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
29,9 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
8,6 g/100g
Sacharidy
0,6 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
14,8 g/100g
Sůl
2,3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Struktura vepřového boku,celý kus,na povrchu tmavé
Vůně a chuť
Jemně slaná,lahodná,zauzená
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obasah masa 95%, neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, porcování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 95%, obsah soli 2,3%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:33:40
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený