ŘT Pečený bok 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1049
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Celosvalový výrobek z vepřového boku,plátkovaný,zapečený
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8595680003295
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře (100g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřový bok
95 %
pitná voda
jedlá sůl
2,3 %
dextróza
<1 %
aroma (kouřové)
<1 %
kmín
<1 %
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 450 difosforečnany stabilizátor
<1 %
E 451 trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 316 erythorban sodný antioxidant
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1368 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
29,9 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
8,6 g/100g
Sacharidy
0,6 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
14,8 g/100g
Sůl
2,3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Struktura vepřového boku, plátkované do šindele
Vůně a chuť
Jemně slaná,zapečená
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 95%, neobsahuje potravinové alergeny,zapečený výrobek
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, zapečení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Vysoký obsah masa (95%), neobsahuje potravinové alergeny, zapečený výrobek
Uživatel
Schváleno
28.11.2023 08:38:55
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený