Výrobky

ŘT Pečený bok 100g

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/1049

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Celosvalový výrobek z vepřového boku,plátkovaný,zapečený

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

8595680003295

Balení

Typ: Baleno v ochranné atmosféře (100g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřový bok

95 %

pitná voda

jedlá sůl

2,3 %

dextróza

<1 %

aroma (kouřové)

<1 %

kmín

<1 %

Přídatné látky

E 250 dusitan sodný konzervant

<1 %

E 450 difosforečnany stabilizátor

<1 %

E 451 trifosforečnany stabilizátor

<1 %

E 316 erythorban sodný antioxidant

<1 %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1368 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

29,9 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,6 g/100g

Sacharidy

0,6 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

14,8 g/100g

Sůl

2,3 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Struktura vepřového boku, plátkované do šindele

Vůně a chuť

Jemně slaná,zapečená

Konzistence

Pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa 95%, neobsahuje potravinové alergeny,zapečený výrobek

Technologický postup

 

Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, zapečení, chlazení, plátkování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

 

Vysoký obsah masa (95%), neobsahuje potravinové alergeny, zapečený výrobek

Uživatel

Schváleno

28.11.2023 08:38:55

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený