ŘT Uzené moravské maso 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1053
Charakteristika výrobku
Plátky uzeného masa,teplelně opracované,zauzené
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8595680003127
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře (100g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová kýta
94 %
pitná voda
jedlá sůl
2 %
cukr
<1 %
karamelový sirup
<1 %
aroma
<1 %
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 451 - Trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 452 - Polyfosforečnany
<1 %
E 316 erythorban sodný antioxidant
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
456 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
3,2 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,8 g/100g
Sacharidy
0,8 g/100g
Z toho cukry
0,1 g/100g
Bílkoviny
18,9 g/100g
Sůl
2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Růžové plátky s černým poverchem,skládáno do šindele
Vůně a chuť
Jemně slaná,lahodná,zauzená
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 94%, zauzeno kouřem z bukového dřeva,neobsahuje potravinové alergeny
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 94%, obsah soli 2%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
10.11.2021 07:10:09
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený