Pikok Lyonský salám 200g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0069
Číslo výrobku
2016-08-08-0069/1056
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný,plátkovaný
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
4056489414162
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře (200g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (200g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřové maso
84 %
pitná voda
jedlá sůl
1,8 %
cukr
<1 %
směs koření
<1 %
extrakt koření
<1 %
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 451 - Trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 300 kyselina askorbová antioxidant
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
958 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
19,4 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
5,6 g/100g
Sacharidy
0,9 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
13,2 g/100g
Sůl
1,8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
plátky Lyonského salámu s jemnou strukturou,kulatý tvar,skládané do štekru
Vůně a chuť
jemně slaná,lahodná,kořeněná
Konzistence
pevná a soudržná,na řezu hladká
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 84%, nízký obsah soli 1,8%, neobsahuje potravinové alergeny
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, mělnění, tepelné opracování, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 84%, obsah soli 1,8%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:29:02
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Procesní stav
Schválený