Výrobky

Pikok Lyonský salám 250 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0069

Číslo výrobku

2016-08-08-0069/1057

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný, plátkovaný

 

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

4056489414179

Balení

Typ: Baleno v ochranné atmosféře (250g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 250 g

Způsob distribuce výrobku

Paleta s kartony, finální prodejní jednotka (250g) pro koncového zákazníka

Složení

Vepřové maso

84 %

Pitná voda

Jedlá sůl

1,8 %

Cukr

<1 %

Směs koření

<1 %

Extrakt koření

<1 %

Přídatné látky

E 250 dusitan sodný konzervant

<1 %

E 451 trifosforečnany stabilizátor

<1 %

E 300 kyselina askorbová antioxidant

<1 %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

958 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

19,4 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

5,6 g/100g

Sacharidy

0,9 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

13,2 g/100g

Sůl

1,8 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Plátky Lyonského salámu s jemnou strukturou, kulatý tvar a skládané do štekru

Vůně a chuť

Jemně slaná, lahodná a kořeněná

Konzistence

Pevná, soudržná a na řezu hladká

 

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa 84%, nízký obsah soli 1,8%, neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Příprava suroviny, nástřik, masírování, mělnění, tepelné opracování, chlazení, plátkování a balení

 

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

 

Obsah masa 84%, obsah soli 1,8%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel

Schváleno

11.10.2021 11:28:51

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený