Pikok Lyonský salám 250 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0069
Číslo výrobku
2016-08-08-0069/1057
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný, plátkovaný
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
4056489414179
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře (250g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 250 g
Způsob distribuce výrobku
Paleta s kartony, finální prodejní jednotka (250g) pro koncového zákazníka
Složení
Vepřové maso
84 %
Pitná voda
Jedlá sůl
1,8 %
Cukr
<1 %
Směs koření
<1 %
Extrakt koření
<1 %
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 451 trifosforečnany stabilizátor
<1 %
E 300 kyselina askorbová antioxidant
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
958 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
19,4 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
5,6 g/100g
Sacharidy
0,9 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
13,2 g/100g
Sůl
1,8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Plátky Lyonského salámu s jemnou strukturou, kulatý tvar a skládané do štekru
Vůně a chuť
Jemně slaná, lahodná a kořeněná
Konzistence
Pevná, soudržná a na řezu hladká
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 84%, nízký obsah soli 1,8%, neobsahuje potravinové alergeny
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, mělnění, tepelné opracování, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 84%, obsah soli 1,8%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:28:51
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený