Billa Roastbeef s pepřem 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/0734
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Celosvalový výrobek z hovězího masa s pepřovou krustou,plátkovaný
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8590345401560
Balení
Typ: baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
hovězí maso
92 %
pitná voda
jedlá sůl
2 %
cukr
<1 %
černý pepř drcený
0,5 %
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
461 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
2,4 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g/100g
Sacharidy
0,9 g/100g
Z toho cukry
<0,5 g/100g
Bílkoviny
21 g/100g
Sůl
2,00 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalový výrobek z hovězího masa s pepřovou krustou na povrchu,plátkovaný
Vůně a chuť
typická po hovězím mase,jemně pikantní
Konzistence
pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
vysoký podíl masa,zauzeno přírodním kouřem,pepřová krusta,neobsahuje potravinové alergeny
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 92%, obsah tuku max. 5%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
26.10.2021 08:08:40
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený